• Goed salaris
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende techniek
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Techniek à la Aviko. Iets voor jou?

Uitdagingen in alle soorten en smaken

Techniek is dagelijkse kost bij Aviko. Verschillende experts maken het mogelijk dat wij elke dag het beste uit onze aardappelen halen. Bij Aviko vind je techniek in alle soorten en smaken. Van procestechniek tot onderhoudstechniek. En van elektrotechniek tot koude- en warmtetechniek.
Wat werken in de techniek en productie bij Aviko zo interessant maakt zijn de vele uitdagingen die er liggen. De technische installaties waarmee wij werken zijn groot en modern en onze producten zeer divers. Van verse frites tot Rösti-rondjes. Dat maakt elke dag weer anders. Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bij Aviko mag je rekenen op een goed salaris. Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En natuurlijk een gemotiveerd team van technisch specialisten, waar je altijd op terug kunt vallen. Dat is nou 'Techniek à la Aviko'!

Smaakt dit naar meer?

Heb jij passie voor techniek of productie en wel trek in een nieuwe baan? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze recruiters Babs Quist of Daphne Mattijssen: 0575- 766 652. Of kijk meteen bij de vacatures of er een uitdaging is die bij jou past. Niets gevonden dat bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie of meld je aan via de job alert, dan ben je meteen op de hoogte van de nieuwste vacatures.