WendyvDijck

Wendy van Dijck

Quality supervisor

Als quality supervisor houdt Wendy van Dijck toezicht op alles wat met kwaliteit te maken heeft binnen de verse frietfabriek in Steenderen. Van aardappel tot verpakking, tot de frieten zelf. Maar kwaliteit zit niet enkel in het product, ook werkomgeving, bedrijfskleding en hygiëne moeten aan bepaalde kwaliteitsstandaarden voldoen.


"Naast mijn reguliere kwaliteitswerkzaamheden in de fabriek mag ik ook andere projecten doen. Ik heb bijvoorbeeld samen met een productieleider en ploegleider de kantine en kleedruimte van een van onze locaties in Steenderen mogen ontwerpen. Ik maakte samen met de projectleider de tekeningen voor de ruimte. Ook hier komt kwaliteit bij kijken. Daarmee had ik flinke inbreng."


"Ik hou van de nuchtere Hollandse instelling"


"Dit is een goed voorbeeld van hoe er naar je geluisterd wordt bij Aviko. Je bent geen nummertje en iedereen heeft iets te zeggen binnen zijn of haar vakgebied. Daarnaast merk ik dat er binnen een fabriek een groot gevoel van verbondenheid is; we werken met z'n allen aan een doel en hebben grote verantwoordelijkheid. Dat dit samengaat met een nuchtere Hollandse instelling vind ik geweldig."


"Mama eet elke dag frietjes"


"Wat mijn kinderen geweldig vinden is dat mama elke dag frietjes eet. Ik bekijk iedere ochtend monsters die de afgelopen 24 uur zijn gemaakt, hiervoor bak ik een halve kilo friet en proef ik er ook een paar. Ik test ze onder andere op stevigheid, kleur, geur, smaak. Hiervoor word ik jaarlijks getraind. Om half acht 's ochtends friet eten is voor mijn kinderen een droom. Ik vind het ook heerlijk!"

" Als quality supervisor houdt Wendy van Dijck toezicht op alles wat met kwaliteit te maken heeft binnen de verse frietfabriek in Steenderen."