MartijnVermeulen

Martijn Vermeulen

Trade marketeer

Als trade marketeer is Martijn Vermeulen verantwoordelijk voor de gehele categorie Vriesverse Aardappelen binnen retail Nederland. Hij zorgt er samen met de retailers voor dat deze categorie groeit. Het aandeel van Aviko groeit daardoor natuurlijk mee. Om dit te bereiken gaat hij in gesprek met retailers. 

 

"Ik zit bijvoorbeeld aan tafel bij Jumbo en Albert Heijn om te praten over het assortiment, de promoties en de activaties. Bij dat laatste moet je denken aan demo's en tastings in de supermarkten. Laatst deden we dat voor onze nieuwe Maaltijdpannetjes, je moet dan nadenken over de plek in de winkel, aankleding van het demomeubel en welke informatie je meegeeft aan de shopper." 

 

"Ik voel me écht ambassadeur van de aardappel"

"Het is gaaf om invloed te hebben op wat er op de winkelvloer gebeurt, ik ben verantwoordelijk voor een gehele categorie. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat shoppend Nederland meer vriesverse aardappelen koopt en eet. Ik vind het mooi om de veelzijdigheid van ons product te laten zien. Er zijn zo veel bereidingswijzen; koken, bakken, frituren en tegenwoordig wordt ook de airfryer veel gebruikt. Ik voel me écht ambassadeur van de aardappel." 

 

"Het is gaaf om invloed te hebben op wat er op de winkelvloer gebeurt"

 

"We werken er met ons team hard aan om de categorie te vergroten. Het is daarom een mooie kroon op ons werk dat we genomineerd zijn voor de Industributie-award 2019. In de categorie vriesvers zitten we in de top 3. We concurreren hier met de grote spelers van de markt, dus dat we hierbij zitten maakt mij erg trots."

 

" Als trade marketeer is Martijn Vermeulen verantwoordelijk voor de gehele categorie Vriesverse Aardappelen binnen retail Nederland."