Stages & afstuderen

Begin je carrière met aardappelen

Aardappelen en frites vormen een uitstekende basis voor een gezonde carrière. Ook wanneer je als stagiaire aan de slag wilt, of wilt afstuderen zit je dus nergens beter dan bij Aviko. Je kunt bij ons ervaring opdoen op verschillende werkterreinen. Van Techniek tot HR. En van Marketing tot R&D.

Het aantrekkelijke van Aviko is dat je vanaf dag één mag aanschuiven bij vernieuwende projecten. Want ook al ben je stagiaire of afstudeerder, we zien je meteen voor vol aan. Als jij het beste uit jezelf wilt halen, krijg je bij ons alle ruimte om initiatief te nemen en met creatieve ideeën te komen. Aviko is een dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf, met een prettige cultuur. Dat betekent dat je mag rekenen op uitdagende opdrachten en persoonlijke aandacht en begeleiding.

Kijk bij onze vacatures voor de openstaande stageopdrachten.Smaakt dat naar meer? Bel dan voor meer informatie over stages en afstuderen met Babs Quist, Corporate Recruiter. Je mag uiteraard ook een open sollicitatie sturen, geef aan wat jouw ideale stage of afstudeeropdracht is, wellicht hebben wij dan de perfecte plek voor je!

Meer weten? 

Voor vragen over vacatures, carriere- en stagemogelijkheden kun je contact opnemen met:

Babs Quist
Recruitment manager
Locatie: Steenderen (The Netherlands)
+31 (0)575 766 652