Danielle Dummer (HR)

Daniëlle Dümmer, (43)

Als Senior HR officer houd ik mij bezig met uiteenlopende personeelszaken voor de productie-afdeling in Steenderen en Aviko Potato. In de praktijk betekent dat veel gesprekken voeren met plantmanagers en productieleiders. Onder andere over het functioneren van medewerkers.
Daarbij geef ik vaak gevraagd en soms ongevraagd advies.

Waar mijn aandacht op dit moment vooral naar uit gaat is het ontwikkelen van een visie op de toekomst. Aviko is een zeer ambitieus bedrijf dat zich continu wil verbeteren. Dat zien we ook terug in de productie, waar we een paar jaar geleden zijn gestart met Total Productive Maintenance (TPM). Dat heeft consequenties voor onze werkwijze maar ook voor de inzet van personeel. Wat ik erg leuk vind is dat ik Pilaarleider binnen TPM ben voor de pilaar training & opleiding. Ook op dat gebied zetten we mooie stappen voor de toekomst. Het is erg leuk om
mee te mogen werken aan ontwikkelingen en te beseffen dat je veel kunt doen.

Ik werk nu een jaar bij Aviko en het bevalt me uitstekend. Ik ben erg gevoelig voor sfeer en die is bij Aviko bijzonder goed. Er wordt hier hard gewerkt, maar de openheid en de Achterhoekse gemoedelijkheid spreken mij erg aan.